Cosul Meu Contul Meu Inscriere
 
 
  Prima Pagina   Lista Produse   Oferte Speciale   Lichidari Stoc   Contact
 

CORPURI DE ILUMINAT
 
BRAND-URI
Ce sunt becurile cu LED

Becurile cu LED sunt o aparitie mai recenta pe piata corpurilor de iluminat. Este posibil ca becurile cu LED sa inlocuiasca treptat celelalte corpuri de iluminat, datorita avantajelor pe care le au.

Un bec cu LED foloseste ca sursa de lumina o matrice de LED-uri de mare putere luminoasa. Puterea luminoasa se masoara in lumeni, iar eficienta unui corp de iluminat se masoara in lumeni/watt, adica ce putere luminoasa da corpul de iluminat pentru fiecare Watt consumat de putere electrica.

Astfel, becurile cu incandescenta au eficienta de 11 lumeni/watt, becurile cu halogen au 14 lumeni/watt, becurile economice fluorescente au 50 de lumeni/watt, iar becurile cu LED au peste 70 de lumeni/watt. Unele becuri cu LED ajung si la 100 lumeni/watt.

Se remarca eficienta mult mai mare a becurilor cu LED-uri, ceea ce conduce la reduceri semnificative ale consumului de energie electrica.

In prezent tehnologia este in plina expansiune, dar nu s-a impus ca lider de piata datorita preturilor inca mari ale becurilor cu LED-uri.


OFERTE SPECIALE

LICHIDARI STOC
Conditii si Termeni de Utilizare  |  Lista Preturi Corpuri de Iluminat  |  Contact
Copyright© 2011 : Corpuri-Iluminat.eu    Toate marcile inregistrate la care se face referire reprezinta proprietatea firmelor respective. Webdesign si Hosting : Eurodata Serv

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro
Viziteaza magazinul Corpuri-Iluminat.eu pe ShopMania