Iluminat fonoabsorbant

Afiseaza: 1-10 din 10 produse

 Filtre

Corpurile de iluminat fonoabsorbante sunt dispozitive care îmbină funcționalitatea de iluminare cu capacitatea de a absorbi sunetul dintr-un spațiu. Aceste corpuri de iluminat sunt concepute pentru a reduce zgomotele nedorite dintr-o încăpere, cum ar fi ecourile sau sunetele de fond, în timp ce oferă iluminare ambientală sau de lucru.

Există mai multe tipuri de corpuri de iluminat fonoabsorbante, inclusiv:

  1. Plafoniere: Acestea sunt montate pe tavan și sunt disponibile în diferite forme și dimensiuni pentru a se potrivi diverselor spații. Ele sunt proiectate să reducă ecourile și să atenueze sunetele într-o cameră.

  2. Lampadare: Lampadarele fonoabsorbante pot fi amplasate în diferite zone ale unei încăperi pentru a oferi iluminare direcționată și pentru a ajuta la absorbția sunetului.

  3. Pendule: Pendulele fonoabsorbante sunt suspendate de tavan și pot fi utilizate pentru a ilumina o masă sau o zonă specifică, în timp ce contribuie și la controlul acusticii încăperii.

Corpurile de iluminat fonoabsorbante sunt utile într-o varietate de medii, inclusiv birouri, săli de conferințe, restaurante, săli de așteptare, studiouri de înregistrare și alte spații unde controlul zgomotului și iluminarea eficientă sunt importante.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!